23948sdkhjf

Gratis hjælp til vækst

Der er gratis hjælp at hente, hvis man ønsker at geare sin produktionsvirksomhed mod vækst.
Projekt Fremtidens Industrielle Forretningsmodeller tilbyder service til erhvervslivet.

Hjælpen har form af en pakke. Først gennemføres en indledende samtale med en konsulent fra Væksthus Midtjylland med det formål at skabe et overblik over virksomheden og dens udfordringer.

Derefter gennemføres et individuelt planlægnings- og dialogmøde (basecamp), hvor virksomheden præsenterer eventuelle barrierer for vækst. Til lejligheden er der sammensat et panel af erfarne eksperter fra blandt andet VIA University College, Aarhus Universitet og Dansk Industri og i en dialog med virksomheden sikres det, at man får tilknyttet den rigtige konsulent til den efterfølgende strategi workshop i forhold til de specifikke udfordringer.

Der afsluttes med en strategiworkshop, som er en fokuseret workshop specifikt målrettet den enkelte virksomhed. Den gennemføres af en faglig konsulent fra en af nedenstående virksomheder: Teknologisk Institut, Force Technology, PWC Price Waterhouse Cooper, Pluss Leadership eller FrieCon. Formålet er at udvikle en vækststrategi og videregive værktøjer til, hvordan strategien realiseres.

Efter afviklingen af strategiworkshoppen har man mulighed for at indgå i en række udviklingsforløb sammen med andre virksomheder. Udviklingsforløbene er typisk en kombination af kurser og virksomheds-erfaringer. Grupperne fokuserer på de emner, som er relevante i forhold til de enkelte virksomheders behov og udfordringer.

Læs mere om hvordan din virksomhed kan komme i projektet her: http://www.viauc.dk/hoejskoler/tmh/virks...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266