23948sdkhjf

ISO 9001-certificering til Expanite

Med vores ISO 9001 Certifikat kan vi nu også dokumentere, at vi i vores forretningssystemer har de fornødne procedurer til at sikre en stabil og ensartet produktion, lyder det fra iværksættervirksomheden, der har specialiseret sig i varmebehandling og overfladehærdning af rustfrit stål.
Expanite har siden opstarten af et behandlingscenter i Hillerød oplevet en stor interesse for virksomhedens teknologi og processer, og den medfølgende vækst har skabt et naturligt behov for forretningssystemer og en organisationsopbygning, der lever op til de krav til og muligheder for en moderne fleksibel virksomhed, fortæller nordisk salgschef Claus Løndahl.

"Kvalitet og kvalitetssikring er nøgleord i vores organisation og i naturlig forlængelse heraf har vi fuld sporbarhed på samtlige ordre. Det indebærer blandt andet også muligheden for at levere testrapport til samtlige ordrer", siger han.

Et ISO 9001 certifikatet er et stærk salgsparameter, men så absolut også et krav fra de kunder, som Expanite henvender sig til, forklarer han, og derfor er virksomheden glade for at have det.

Ud over en ISO certificering arbejder Expanite på en lang række andre forhold, der kan dokumentere de reelle forbedringer, virksomhedens processer tilfører det rustfrie stål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078