23948sdkhjf

Mindeord om Otto Raben

Af VOV - sekretariatet.
Det er med sorg, at vi har modtaget meddelelse om, at Grosserer Otto Raben efter længere tids sygdom er død.

Otto Raben var gennem sit mangeårige virke som formand for Brancheforeningen Værktøj og Værktøjsmaskiner (VOV) en markant og engageret talsmand for brancheforeningens mange medlemsvirksomheder med et meget bredt og aktivt netværk indenfor værktøjs – og værktøjsmaskinbranchen.

Organisationsarbejdet og ønsket om at gøre en indsats på branchens vegne fyldte meget i Otto Rabens liv.

Ved siden af posten som formand for VOV var Otto Raben således i mange år et meget aktivt og skattet medlem af Det Danske Handelskammers Komité. Som medlem af Komitéen fulgte også flere poster som medlem af eller formand for flere af Det Danske Handelskammers udvalg, råd og nævn.

Otto Raben var bl.a. meget engageret i Handelskammerets Industri Tekniske Udvalg (ITU), som var det første tværbranchemæssige samlingspunkt for de industritekniske underleverandørbrancher. Det tætte samarbejde, der i dag er mellem en række af de tekniske brancheforeninger i Dansk Erhverv, og som nu med virkning fra 1. januar 2015 munder ud i en fusion af de 3 største tekniske brancheområder, blev grundlagt i ITU - udvalget under Otto Rabens formandskab.

Ordentlighed og redelighed var et kendetegn for Otto Raben. Egenskaber som passede godt ind i Otto Rabens mangeårige funktion som dommer i Sø- og Handelsretten.

Da Otto Raben i 1999 afgik som formand for VOV udnævntes han til æresmedlem. En værdighed Otto Raben tog meget alvorligt, og som naturligt blev fulgt op af et stærkt engagement som seniormedlem i VOV og ikke mindst som formand for brancheforeningens gruppe af seniormedlemmer.

Vore tanker går til Otto Rabens enke Mie Raben.

Otto Raben blev begravet den 23. juli fra Nivå Kirke.

Æret være hans minde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078