23948sdkhjf

40 års jubilæum hos Alfa Laval Kolding

Den 15. april 1974 startede Jan Andersen som fejedreng på det daværende Lavrids Knudsen Maskinfabrik, der dengang lå på havnen. Han er udlært dengang firmaets grundlægger, Lavrids Knudsen, stadigvæk ejede firmaet.
Efter sin læretid havde han en afstikker til Dansk Kraftemballage (det nuværende SMUTFITT) og var også udlånt til NMS, (Nis Steffensens Maskinfabrik, der dengang var en del af LKM. Hjemme igen kom han i Tankudstyrsafdelingen og herefter i Pumpeafdelingen (montagen), hvor han stadigvæk arbejder.

"Udover at være en fagligt dygtig håndværker af den gamle skole, er Jan en sympatisk og afholdt kollega, der altid er parat til en kvik bemærkning samt give et nap med, hvor det kniber", fortæller kollegerne.

Jan Andersen har altid været en aktiv sportsmand, som ung var han en ivrig håndboldspiller, og i dag er det skisport og cykling, både på mountain bike og racercykel, han dyrker. Og så er han et familiemenneske, der godt kan lide at være sammen med den ældre såvel som den yngre generation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078