23948sdkhjf

Haagensen skærer sig ind i fremtiden

A/S Gunnar Haagensen i Allerød er selv begyndt at skære og producere de flange- og fladpakninger, som er en del af virksomhedens omfattende tætnings- og pakningsprogram. "Det her er en milepæl for os," lyder det fra direktøren.
Milepælen står rent fysisk bagerst i virksomhedens lokaler på Hejrevang i Allerød. Det er et Aristomat TL 1625 konturskærebord, der er i stand til at skære blandt andet de flange- og fladpakninger, som på kundernes henvendelse tegnes og designes i virksomhedens ingeniørafdeling.

"Vi har altid haft andre til at producere for os, men nu kan vi selv her i huset. Det gør en stor forskel. For når vi selv producerer, har vi mulighed for hurtigere levering og hurtigere svartider, men vigtigst af alt, kontrol over processerne og vi er derved ikke afhængig af andre," forklarer Lasse Haagensen, der er direktør i den familieejede virksomhed A/S Gunnar Haagensen.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Jern og Maskinindustrien. Er du ikke allerede abonnent på den trykte avis, kan du købe et abonnement ved at klikke her:

http://www.jernindustri.dk/nyhedsbrev/Ab... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079