23948sdkhjf

Nu ruller Wire & Tube i Düsseldorf

Den nyeste teknologi indenfor rør, tråd og kabelbearbejdning er i centrum, når messen Wire & Tube ruller i Düsseldorf den 7. - 11. april. Interessen for messen er massiv.
Der er lagt op til en levende messe med dyb teknisk indsigt og masser af verdensnyheder, når Wire & Tube i dag slår portene op Düsseldorf Messecenter den 7. - 11. april.

Det er 14. gang, de to messer afholdes sammen, og projektdirektør hos Messe Düsseldorf Friedrich-Georg Kehrer melder om stor interesse fra udstillernes side. Faktisk er messearealet blevet udvidet med omkring 1000 kvadratmeter og ender på mere end 10.000 kvadratmeter til de omkring 2500 udstillere på de to messer.

Der er seks danske udstillere på Wire: Bilwinco A/S, DSE Test Solution A/S, ENKOTEC A/S, GMT ApS, Pedax, Roblon A/S og SKAKO Vibration A/S. På Tube udstiller Nordic Woodfibre A/S.

Læs mere om Wire & Tube i den seneste trykte udgave af Jern og Maskinindustrien. Er du ikke allerede abonnent på den trykte avis, kan du købe et abonnement ved at klikke her:

http://www.jernindustri.dk/nyhedsbrev/Ab... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14