23948sdkhjf

Nyt selskab vil udvikle næste generation af lithium-ion-batteriteknologien

Robert Bosch GmbH og den japanske virksomhed GS Yuasa International Ltd. i Kyoto og Mitsubishi Corporation i Tokyo har etableret et joint venture.
"Med dette joint venture vil vi tage intet mindre end et gigantisk spring fremad, når det gælder udviklingen af batteriteknologi. Det er vores mål at gøre lithium-ion-batterierne op til to gange så effektive", siger koncernchef Dr. Volkmar Denner, der også er ansvarlig for forskning og udvikling hos Robert Bosch GmbH.

Bosch støtter de fælles aktiviteter med sin samlede portefølje af komponenter inden for elektromobilitet. Desuden bidrager virksomheden med sin knowhow inden for produktionsprocesser og kvalitetsstyring i relation til serieproduktion i stor målestok af komplekse produkter.

GS Yuasa bidrager med sin mangeårige erfaring i produktion af lithium-ion-battericeller med høj energitæthed for øget rækkevidde og sin ekspertise i materialesystemer og elektrokemi.

Mitsubishi Corporation vil bidrage med sit globale salgsnetværk og erfaring som globalt agerende koncern. Desuden vil Mitsubishi bruge sin styrke i etableringen af globale værditilvækstkæder - der omfatter råmaterialer, materialer og salg – for at sætte gang i det nye joint venture.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235