23948sdkhjf

Generationsskifte på Bi-Plast

Som led i et glidende generationsskifte overtager Ulrik Juel Nielsen Ove Nielsens anparter i Bi-Plast Consult ApS pr. 1/1-2015. Jette B. Nielsen beholder sin andel i firmaet og fortsætter som hidtil.
Ove Nielsen stiftede Bi-Plast i 1972 sammen med sin hustru Gunhild, og har gennem årene op til i dag sikret, at Bi-Plast altid har været opdateret både teknologisk og kvalitetsmæssigt, fortæller virksomheden. Og det har været vigtigt for Ove Nielsen at finde en person, som er i stand til at videreudvikle Bi-Plast både teknologisk og servicemæssigt på en sådan måde, at de grundlæggende værdier indenfor service og kvalitet fortsat vil være toneangivende i Bi-Plast.

Ove Nielsen fortsætter sit virke i firmaet frem til 31. marts 2015 og vil herefter stadig være tilknyttet Bi-Plast som konsulent, hvor han primært vil fokusere på udviklingsprojekter samt tekniske opgaver.

Ulrik Juel Nielsen har med en baggrund som plastingeniør og sit virke som international salgsdirektør et solidt kendskab til plastbranchen i Europa, hvor han primært har fokuseret på udviklingsprojekter med både eksisterende og nye kunder. Ulrik Juel Nielsen har sammen med specifikke kunder arbejdet intenst med "early supplier involvement" og "minimal supply chain management" for at optimere værdiskabelsen i de enkelte processer.

"Dette giver os en stabil platform, hvorfra vi vil videreudvikle Bi-Plast og vil være i stand til at imødekomme vores kunders fremtidige ønsker", meddeler virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125