23948sdkhjf

Ny generation af lineære præcisions-aktuatorer

- udviklet i samarbejde med danske maskinbyggere.
Producenten Thomson Linear introducerer den nye generation af lineære præcisions-aktuatorer under navnet PC-serien i samarbejde med den danske agent AVN Teknik A/S.

PC-serien, som er udviklet i tæt samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste maskinbyggere, er udviklet med henblik på at give maskinbyggerne et praktisk og funktionelt alternativ til pneumatik cylindre.

"Resultatet af samarbejdet ses tydeligt i PC-seriens tekniske formåen. PC-serien er hurtigere og mere præcis i drift end en pneumatik cylinder, af samme byggestørrelse, og maskinbyggeren kan opnå op til 6 gange større kraft. PC-serien giver en kraftig reducering i vedligeholdelsesudgifterne og en stor reduktion i energiforbruget", lyder det fra AVN Teknik A/S.

PC-seriens højtydende kuglespindelers virkningsgrad ligger alle over 80% af optaget energi.

PC-serien produceres uden motorer. Det giver en valgfrihed, når det gælder valget af motortype: AC, DC, step eller servomotor til spindelenheden, fortæller virksomheden.

"PC-seriens høje effektivitet, store styrke, hastighed og præcision i ISO byggestørrelser 25, 32 og 40, gør den særdeles attraktiv for maskinbyggere.

Denne aktuator-serie kan ikke kun alene reducere maskinstørrelser og materialeforbrug ved konstruktion af nye maskiner. PC-serien kan også øge produktionen på allerede eksisterende produktionsanlæg", meddeler AVN Teknik A

A/S.

Mød AVN Teknik A/S på stand B1026 på Automatik 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078