23948sdkhjf

Ny direktør for Buildings Business i Schneider Electric Danmark

Søren Eriksen får det overordnede ansvar for en forretning med omkring 300 medarbejdere, der er specialister i bygningsautomation, indeklima, energieffektivisering og sikring.
Et af de centrale fokusområder for Søren Eriksen bliver de kommende års store investeringer i sundhedssektoren, hvor Schneider Electric har velafprøvede og målrettede produkter, services og løsninger til de nye supersygehuse, såvel som renoveringen af de eksisterende sygehuse og øvrige anlæg i sundhedssektoren.

"Nutidens krav til hospitalernes sikkerhed, komfort, bekæmpelse af smittefare, energieffektivitet, produktivitet og lave driftsomkostninger stiller store krav til de tekniske systemer og løsninger. Her har vi i tæt samarbejder med vores kunder udviklet dedikerede løsninger til sundhedssektoren verden over, og vi er glade for at tilbyde og videreudvikle disse løsninger sammen med det danske sundhedsvæsen", siger Søren Eriksen.

Han startede sin karriere i Lauritz Knudsen i 1991 og har gennem årene beklædt en række lederposter i både de nordiske og baltiske lande, herunder Schneider Electric Danmark, hvor han startede i 2009 som direktør for Kundecenter, Kundetilfredshed og Kvalitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078