23948sdkhjf

Fremtidens tanktrailer

VM Tarm a/s har det seneste år arbejdet intensivt på udviklingen af fremtidens tanktrailer og er nu klar til at præsentere en prototype.
VM Tarm a/s, der er Nordens største og markedsledende producent af tankvogne i rustfast stål og aluminium til transportbranchen, fik i april sidste år bevilliget 2 mio. kr. af Miljøstyrelsen til udviklingsprojektet Fremtidens Tanktrailer, hvor egenvægten på tanktraileren reduceres og nyttelasten øges.

"Projektet har været en stor succes, men har dog også budt på udfordringer undervejs. Resultatet lever op til vores forventninger, og vi ser nu med glæde frem til at kunne præsentere resultatet den 11. april. Med vores prototype vil vi blandt andet vise anvendelse af nye materialer, som tidligere kun har været anvendt i meget begrænset omfang inden for landevejstransport", fortæller teknisk chef hos VM Tarm a/s, Brian M. Andersen.

VM Tarm a/s har undervejs i projektet fået støtte af en lang række samarbejdspartnere heriblandt SAF Danmark, Volvo ved Autohuset Vestergaard og SSAB (Svensk Stål a/s).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083