23948sdkhjf

Lej en fleksibel robotcelle

BILA Flex er en automatiseringsløsning, der løser alle former for palleteringsopgaver, og som kan håndtere mange forskellige typer produkter, lyder det fra BILA A/S.
BILA Flex er en af virksomhedens standardløsninger, og netop fordi det er et standardprodukt, så har det været muligt at holde prisniveauet nede, fortæller Mors-virksomheden:

"Til trods for standardiseringen kan man stadig bevare fleksibiliteten, idet man selv bygger sin løsning op ud fra forskellige optioner. En af fordelene ved brug af robotteknologi er robotternes præcision, fleksibilitet og hurtighed", lyder det fra BILA A/S.

Som noget helt nyt er det nu muligt at leje en BILA Flex i stedet for at investere i et nyt anlæg. Der er mange virksomheder, specielt de små og mellemstore virksomheder, som ikke vil binde likviditet i en investering, fortæller direktør Jan Bisgaard Sørensen.

"Med lejeordningen er der nu ingen risiko, hvis kunderne har ændringer i deres produktion af den ene eller anden grund. De afleverer den ganske simpelt tilbage, når behovet ikke er der mere. Vi har meget fokus på kundens forretning. Vi leverer ikke bare robotter, men vi hjælper med sparring

og rådgivning for at finde lige netop den løsning, der er mest optimal for kunden. I sidste ende handler det jo om at skabe bedre bundlinjer i regnskabet hos vores kunder", siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283