23948sdkhjf

En verden af oplevelser

Besøg verdens førende gasselskab på HI Industri 2007 - og oplev en labyrint af muligheder. Prøv kræfter med den stærke mand Asbjørn Riis i Svejsecaféen og vind en tur med eventyrer Michael Strynøs trimaran – når den er sejlklar!
Med en lang række innovative koncepter er AGA, som del af The Linde Group – verdens førende gasselskab - banebrydende på det globale marked. På HI Industri 2007 har AGA samlet de mange tilbud og muligheder i en underholdende og lærerig ”oplevelseslabyrint”.

- På HI-messen inviterer vi alle til at træde direkte ind i AGA’s verden - og ved selvsyn opleve de mange muligheder, herunder alt fra patenterede produkter og koncepter til unikke leveringsformer, fortæller Steen Hansen fra AGA.

- Filosofien er, at gas i de fleste tilfælde er langt mere end mængde og pris. At det for kunden er den komplette pakke, der i sidste ende gør en forskel på bundlinien. Men det skal opleves på HI Industri 2007.

Svejsecaféen i hal D byder hver dag på den stærke wrestler Asbjørn Riis, selv udlært svejser, samt på eventyreren Michael Strynø, der netop nu er i færd med at bygge en 50 fods trimaran sejlbåd til et rekordforsøg i non-stop sejlads jorden rundt.

Mød AGA på HI Industri 2007 på stand D-3240

Kilde: AGA - http://www.aga.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078