23948sdkhjf

LM Glasfiber åbner ny vingefabrik

LM Glasfiber offentliggjorde i sidste uge, at selskabet har planer om at åbne en ny fabrik i Little Rock, Arkansas. Fabrikken forventes at påbegynde driften i 1. kvartal 2008 og vil beskæftige over 1.000 medarbejdere inden for fem år.
- Vi er glade for at offentliggøre vores nye fabrik i Little Rock, der gør os i stand til at betjene vores voksende portefølje af kunder i Nordamerika. Med denne fabrik kan vi sikre vingeleverancer til vores kunder på lang sigt, så de kan efterleve deres ambitiøse vækststrategier, samtidig med at vi kan styrke LM Glasfibers salg i Nordamerika, udtaler LM Glasfibers administrerende direktør Roland M. Sundén.

- Vi kunne ikke være mere tilfredse med beliggenheden. Ud over at fabrikken er ideelt placeret til at betjene nogle af de områder i USA, der oplever den kraftigste udbygning af vindenergi, var staten Arkansas også i stand til at imødekomme vores ekspansionsplaner, og vi er sikre på, at vi med statens hjælp nok skal indfri vores ønsker og mere til. Selve placeringen giver os glimrende muligheder med hensyn til infrastruktur, uanset om det drejer sig om transport med lastvogn, jernbane, fly eller skib. Endvidere var Little Rock det oplagte valg med hensyn til de faciliteter, som er med til at sikre, at LM Glasfiber kan tiltrække og fastholde de medarbejdere og den talentmasse, som vi har behov for, tilføjer Roland M. Sundén.

LM Glasfiber forventer at underskrive den endelige aftale med staten Arkansas og Little Rock by inden for den nærmeste fremtid.

Fabrikken i Little Rock bliver LM Glasfibers tredje produktionsanlæg i Nordamerika, og den fordobler kapaciteten af de eksisterende fabrikker i Grand Forks, North Dakota og Gaspé, Quebec. Denne seneste kapacitetsudvidelse afspejler den generelt høje efterspørgsel på markedet kombineret med optimisme omkring fortsat stabilitet på det amerikanske marked. USA er i dag verdens største marked for nye vindmølleprojekter og er verdens næststørste marked målt på den samlede opstillede vindenergikapacitet.

Kilde: LM Glasfiber - http://www.lmglasfiber.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125