23948sdkhjf

Produktnyhed: Design-rigtig lavprofil tungelås

Den nye lavprofil tungelås fra DIRAK, med D-SNAP teknologi, overbeviser på grund af dets æstetiske design og ekstremt smalle konstruktion. Denne tungelås kan anvendes med op mod 25 forskellige tunger fra standardprogrammet. Låsen anvendes i døre, klapper og sidepaneler i serverskabe og maskinafdækninger mm.
Den fordelagtige egenskab ved denne tungelås med D-SNAP teknologi i forhold til tungelåse med møtrikmontering er, at den kun kræver minimalt pladsbehov: Den traditionelle møtrikmontering kræver plads både til møtrik og monteringsværktøj. Som følge af D-SNAP teknologien kræves der ikke anden plads til monteringen end udskæringen, hvilket gør det ideelt til montering på steder, som støder lige op til en kant.

Den firkantede udskæring sikrer, at monteringen og opretningen er præcis uden ekstra slør eller den mindste mulighed for, at noget drejer sig. En anvendelse med jordingsfjeder er også mulig. Tungelåsen kan installeres i præmonteret tilstand, og kan anvendes til både højre- og venstresidig installation. Det eneste, der skal til for at skifte side, er at dreje bundpladen.

Zamak tungelåsen har alle fordelene af zinkstøbningskomponenter og er også vandfast og støvfast i henhold til IP 65-standarder.

Fordelene ved D-SNAP-teknologien
Denne tungelås er til 32 x 20,1 mm udskæring, og er den seneste udvidelse af SNAP-LINE produkterne, og den har også alle de kendte fordele ved D-SNAP-teknologien:

- Helt op til 90 % besparelse i monteringstiden
- Montering uden skruer, møtrikker og monteringshardware
- Vibrationssikker, fast forbindelse
- Blindmontage
- Meget pålidelig, da skruer ikke kan løsne sig eller tabes
- Lavere omkostninger og tidsforbrug
- Hurtig og nem at håndtere

Kilde: Scandiloc - http://www.scandiloc.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078