23948sdkhjf

Nytech optimerer sig til bedre bundlinje

2014 blev et år med fokus på produktionsoptimering hos den nordjyske underleverandør. I 2015 er der sat turbo på salget.
Der var fremgang over hele linjen hos Nytech i 2014. Virksomhedens bruttofortjeneste endte på 14,6 mio. kr., og det var små 3 mio. kr. bedre end året før.

Samtidig blev 2013-underskuddet før skat på 1,5 mio. kr. forbedret til et plus på 1,2 mio. kr.

Administrerende direktør Michael Hansen forklarer til Metal Supply, at året har stået i effektiviseringernes tegn. Administrationen er effektiviseret, produktionen er blevet trimmet, varelagrene nedbragt og gennemløbstiderne forbedret.

- Vi har optimeret layout så mellemvarer, maskiner og arbejdspladser er placeret optimalt i forhold til hinanden. Det har givet overblik og ryddelighed – og folk ved nu, hvor tingene er, siger Michael Hansen.

Derudover har Nytech sat yderligere fokus på indkøb og planlægning, med ansættelsen af en produktionsteknisk assistent i oktober.

Jagter nye kunder
I løbet af efteråret blev Nytech ligeledes godkendt til at producere metalemner til fødevareindustrien. Det er netop et af de forretningsområder, der skal trække væksten i de kommende år.

- Vi forventer vækst inden for byggeriet, energi og miljø samt hos maskinbyggere til fødevareindustrien, forklarer Michael Hansen, der derfor ser ganske optimistisk på vækstmulighederne i 2015.

- Vi har nu skabt et godt grundlag for virksomheden. Vi har dog holdt lidt igen med opsøgende salg, da vi først ville have styr på de interne processer. Det har vi fået, så nu kører vi aktivt på i forhold til at få nye kunder, og ikke mindst udvide samarbejdet med eksisterende. En af vore store kunder, Alfa Laval, flyttede deres produktion til Kina, og vi mistede dermed en stor del af deres emner. På trods af dette ser vi lyst på fremtiden, eftersom vi arbejder på rigtig mange nye forespørgsler, slutter Nytech-direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078