23948sdkhjf

Nyt anlæg giver DAI førerposition

Med en vækst på ikke mindre end 50 % over de sidste ni måneder ligger DAI nu i toppen inden for stykanodisering af aluminium i Danmark.
Investeringen i Skandinaviens mest moderne automatanlæg inden for anodisering sidste sommer har vist sig at være den helt rigtige beslutning for Dansk Anodiserings Industri.

- De forventninger, vi havde til millioninvesteringen, er til fulde blevet indfriet. Vi ønskede med investeringen at få en mere markant placering på markedet samt udvikle og fremtidssikre vore produktionsmetoder. Det nye højteknologiske produktionsanlæg betyder samtidig, at vi er rigtigt godt rustet til at imødekomme myndighedernes stigende miljøkrav samt kundernes ønsker om øget dokumentation af anodiseringsprocessen, siger direktør Per Buck.

Stor efterspørgsel
- Vi oplever forrygende efterspørgsel og lægger mange kræfter i bestræbelserne på at kunne leve op til fleksibel produktion og korte leveringstider. Vi har endda stadig overskydende kapacitet og plads til nye opgaver, udtaler Per Buck.

Således ser virksomheden med stor optimisme på fremtiden, og direktør Per Buck fremhæver virksomhedsudvidelsen som et væsentligt led i DAIs bestræbelser på løbende tilpasning i forhold til markedets udvikling samt individuel håndtering af de meget forskelligartede opgaver, kunderne stiller.

DAI blev etableret i 1994, og virksomheden råder i dag over 1.850 kvadratmeter fabriksareal og har 30 medarbejdere.

Fakta
Anodisering eller eloxering/aluksering, som det også betegnes, er overfladebehandling af aluminium. Anodisering er en elektrokemisk proces, som anvendes til at give aluminiumsemner en beskyttende og dekorativ overflade. DAI er specialiseret i både konventionel anodisering og hårdanodisering, indfarvning samt forbehandling før lakering.

Kilde: Dansk Anodiserings Industri

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062