23948sdkhjf

Gevindskæring med enkelt eller dobbelt overløb

Seco lancerer den nye Thread Chaser.
Thread Chaser-værktøjet har skær til gevindskæring - hvor man både kan benytte skub og træk for at danne den indvendige diameter - og bruger flerskærsmønstre til hurtig gevindskæring med enkelt eller dobbelt overløb, fortæller Seco.

"Systemets flerskær-skær har præcise gevindmønstre, der hurtigt og pålideligt genererer meget præcise og altid perfekte gevindfortandinger til industrispecifikke dele og rørmaterialer med mange forskellige hårdheder", lyder det fra virksomheden.

Thread Chaser-skær øger produktiviteten, fortæller Seco, ved at generere gevind, anlægsfladen og det koniske hul ved samme fortanding som gevindtypen. Værktøjerne bruger et særligt substratmateriale og har indvendig køling til at dirigere kølemiddel (Jetstream) (op til 210 bar) præcist til skæreæggene for at optimere spåndannelse/-afgang og forlænge standtiden.

"Thread Chaser giver den hastighed, pålidelighed og nøjagtighed, der er nødvendig for at imødekomme de omfattende krav i olie- og gasindustrien og andre brancher, hvor der er behov for gevind til særlige formål, som f.eks. gevind af typen API, for at sikre uovertruffen hydraulisk tætning i moderne olie- og gaskomponenter", lyder det fra Seco.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079