23948sdkhjf

Eaton klar til IE3

Alle kontaktorer i DIL-serien er nu, sammen med PKZ og PKE strømafbrydere til motorbeskyttelse, egnede til effektiv og pålidelig styring og kontrol med IE3 motorer og har derfor fået betegnelsen "IE3 klar". Det viser omfattende tests udført på Eatons motorstyringer.
ERP direktivet, der sigter mod at forøge effektiviteten af energiforbrugende produkter, har gjort det nødvendigt for motorfabrikanterne at foretage ændringer i deres designs, fortæller Eaton. Der bruges nu tykkere ledninger til viklingerne for at formindske modstanden, lamineringerne bliver optimerede for at reducere tab fra uønskede magnetfelter, og der anvendes en bedre kvalitet stål for at minimere hysterese tab, lyder det fra Eaton, og disse ændringer betyder, at højeffektive motorer får øget induktans, og det medfører større startstrømme. Derfor skal kontaktorer og afbrydere til motorbeskyttelse være i stand til at klare denne udvikling, og Eaton har undersøgt området tilbundsgående, og udført omfattende praktiske tests, fortæller virksomheden.

Eaton har ligeledes opgraderet karakteristikkerne for deres PKZ og PKE afbrydere til motorbeskyttelse, så de kan bruges til IE3 motorer. Dette var nødvendigt, da bestemmelserne om 8x normal fuld strømbelastning, som det er specificeret i den gældende udgave af EN 60947-4-1, ikke er tilstrækkelig til IE3 motorer, fortæller Eaton. Højst sandsynligt vil disse høje værdier snart blive standard for industrien, da der arbejdes på en opdatering af EN 60947-4-1 for at tilgodese IE3 motorer, oplyser virksomheden.

Eatons konfigureringsværktøjer omfatter konfigurator til kombinationer af motorstartere, og CurveSelect, der er et program til at vælge enheder til beskyttelse mod kortslutning og overbelastning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093