23948sdkhjf

Sandvik går ind i medicoindustrien

Værktøjsgiganten Sandvik har udvidet forretningen med opkøb af det britiske selskab Doncaster Medical Technologies. Dermed har Sandvik gjort sin entre inden for medicoindustrien.
Doncaster Medical Technologies er en af verdens førende producenter og underleverandører af ortopædiske implantater og instrumenter til den medicinske industri. Produkterne produceres i højlegerede rustfrie materialer, titan- samt koboltbaserede legeringer. Kunderne er globalt førende medicintekniske virksomheder, som sælger direkte til hospitaler og lægeklinikker.

I 2006 omsatte Doncaster Medical Technologies for ca. 70 mio. dollars, og virksomheden har ca. 430 ansatte i Storbritannien, USA og Mexico.

- Doncaster Medical Technologies passer godt ind i Sandvik Materials Technologys langsigtede strategi. Opkøbet giver os den kompetence, som kræves for at få en unik position, når det gælder fabrikation og udvikling af ortopædiske implantater og instrumenter. Deres applikationskundskaber giver os desuden mulighed for at udvikle vores materialetilbud til det medicinske segment, siger Peter Gossas, chef for Sandvik Materials Technology.

Kilde: Sandvik - http://www.sandvik.se

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125