23948sdkhjf

Sjørring Maskinfabrik satser på udenlandsk arbejdskraft

Hos de fleste metalvirksomheder står medarbejderne ikke ligefrem i kø for at søge arbejde. Derfor er det efterhånden nødvendigt at søge arbejdskraften uden for landets grænser.
Hos Sjørring Maskinfabrik i Thy har man efterhånden prøvet en del for at tiltrække den nødvendige danske arbejdskraft. Men selv om man har forsøgt at lokke danske medarbejdere til fra hele Nordjylland, har man måttet konstatere, at arbejdsmarkedet er som støvsuget for kvalificeret arbejdskraft. Det skriver Erhvervsbladet.

Løsningen har man indtil videre fundet syd for grænsen, hvor man har hentet ca. 20 medarbejdere – blandt andet fra Slovakiet.

- Vi har ikke andre muligheder. Alternativet er en udflytning af produktionen, og det har jeg ikke nogen ambition om. Omvendt kan jeg heller ikke udelukke det på længere sigt. Hvis vores omkostningsudvikling fortsætter med at stige mere end vores indtjeningsmuligheder og rekrutteringssituationen fortsat er meget vanskelig, så kan det da blive den eneste udvej, siger direktør Mogens Nielsen til Erhvervsbladet.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094