23948sdkhjf

LM Glasfiber får eftertragtet pris

LM Glasfiber har i går modtaget prisen ”Commercial Achievement Award” fra American Wind Energy Association på WINDPOWER 2007-konferencen i Los Angeles.
I går modtog LM Glasfiber AWEA's pris "Commercial Achievement Award" i Los Angeles Convention Center på baggrund af LM Glasfibers vækst og bidrag til at fremme fremstilling af vindmøller i USA.

- Vindenergibranchen har gjort store fremskridt og yder et stadigt større bidrag til elsektoren. LM Glasfiber har bidraget til denne proces. Med denne pris tager LM Glasfiber plads blandt en udvalgt skare af personer og selskaber, som har ydet et eksemplarisk bidrag til udviklingen af vindenergibranchen. Vi takker for, at I har ført an og for jeres målrettede indsats i samfundets interesse. Det er værdsat blandt jeres kolleger og undertegnede, udtaler Randall Swisher, Executive Director hos AWEA.

- Vi er yderst stolte over at modtage denne pris. Det betyder meget for hver enkelt af os hos LM Glasfiber, at vi nyder anerkendelse i branchen. Vi åbnede vores oprindelige fabrik i Grand Forks i 1998, som beskæftigede ca. 50 mennesker. Ved udgangen af 2006 var dette tal vokset til over 700 medarbejdere. Inden for det seneste halve år har vi ansat over 400 nye medarbejdere, hvilket gør LM Glasfiber til den største vingeproducent i Nordamerika. Takket være vores kunders tiltro til os samt vores medarbejderes store indsats og engagement har LM Glasfiber opnået stor vækst, og vi vil også fremover fokusere på at betjene vores kunder og samfundet, siger Warren Ault, National Account Manager hos LM Glasfiber.

Kilde: LM Glasfiber - http://www.lmglasfiber.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109