23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra Hans Buch A/S

Lafert-Group’s nye AEG motorfabrik er opført i Terrassa i Spanien og erstatter de tidligere produktionsbygninger, der blev opført i 1942 nogle få kilometer fra de nye faciliteter. Fabrikken repræsenterer en investering på ca. 17 mio. Euro.
Ny AEG fabrik øger produktiviteten med 50%

Lafert-Group’s nye AEG motorfabrik er opført i Terrassa i Spanien og erstatter de tidligere produktionsbygninger, der blev opført i 1942 nogle få kilometer fra de nye faciliteter. Fabrikken repræsenterer en investering på ca. 17 mio. Euro.

- Som den første nye elektromotorfabrik i Europa i mange år, er fabrikken et bevis på en tro på fremtiden og en forventning om, at AEG Lafert fortsat kan imødekomme kundernes behov og øge markedsandelen på det globale elektromotormarked, udtaler Poul Israelsen, chef for motordivisionen hos Hans Buch A/S, som forhandler AEG motorer i Skandinavien.

Af det totale bygningsareal på 20.000 m2, anvendes 13.000 m2 til produktion, lager og kontorer. Fabrikken har en kapacitet på 620 motorer pr. døgn, hvilket er en stigning på 50% i forhold til den gamle fabrik. Produktionsapparatet dækker lavspændings- motorer med effekter fra 0,06 til 200 kW. Ca. 75% af den samlede produktion er relateret til kundespecificerede typer.

Luca Trevisiol, adm. direktør for Lafert Group – AEG Electric Motors, begrunder investeringen i den nye fabrik med at være den eneste mulighed for fremtidig vækst og konkurrencedygtighed på verdensmarkedet. Det er en kendsgerning, at Lafert Group er den hurtigst voksende elektromotorproducent i Europa med en markedsandel, der er steget fra 1,5% i 1994 til 6,9% i 2002.

- Den nye fabrik med moderne rationelle produktionsmetoder er grundlaget for vores konkurrencedygtighed på et stadigt mere krævende internationalt marked. Vi investerer for fremtiden med henblik på at klare nye udfordringer, siger Luca Trevisiol og tilføjer:

- Med den nye fabrik har Lafert/AEG Electric Motors en af de mest moderne og effektive produktionsfaciliteter i Europa. Det giver os mulighed for at holde fokus på vores strategi, øge produktiviteten samt yde en bedre service ved at tilbyde vores kunder større fleksibilitet.

Poul Israelsen fortæller om den nye fabrik:

- Den er udstyret med de nyeste produktionsteknologier, inklusive nye spolingsmaskiner, samlestationer, testområder, imprægnerings- og malerfaciliteter, der alle er en del af et rationelt produktionsflow for en optimal produktion. For at understøtte produktionen er der opbygget et dynamisk og fleksibelt logistiksystem for håndtering og lagring af materialer. Alle led i produktionen styres og overvåges i realtid via avanceret informationsteknologi, der i sidste fase resulterer i et komplet CRM produktionsanlæg. Kort sagt, fabrikken benytter alle de nyeste metoder og teknologier. Og vil derfor også kunne mærkes helt op til vores breddegrader.

- Den nye fabrik vil helt klart udgøre en fordel for det danske marked. Netop nu hvor materialepriserne stiger voldsomt er en effektiv produktionsproces og logistik vores eneste mulighed for at imødegå ligeså voldsomme prisstigninger på slutproduktet. At vi så samtidig oplever øget fleksibilitet og hurtigere leveringstider er kun en yderligere fordel,” slutter Poul Israelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127