23948sdkhjf

SMVere fokuserer på kernekompetencer

Landets små og mellemstore virksomheder er blevet bedre til at fokusere på sine kernekompetencer, og overlade fx drift og udvikling af edb-systemerne til andre. Dette falder helt i tråd med ASP-princippet.
Danmarks SMVere bliver bedre og bedre til at fokusere på sine kernekompetencer, og overlade andre opgaver til leverandører.

SMVerne lader eksempelvis andre specialister om at køre deres edb-systemer og trækker på dem efter behov over Internet. Metoden kaldes ASP, som står for Applikation Service Provider, fremgår det af ErhvervsBladet.

- Omkring 95 procent af virksomhederne, der udnytter ASP er mindre virksomheder, viser mine erfaringer, siger Jørn Reindrup, direktør for ServiceHosting A/S til ErhvervsBladet.

Jørn Reindrup har udarbejdet en markedsanalyse, der viser, at 7-8.000 virksomheder i Danmark kører deres ERP- og økonomisystemer hos en leverandør udenfor virksomheden og betaler et abonnement, som måske kombineres med en såkaldt klikafgift, så de kun betaler for deres forbrug. I alt kører omkring 15.000 løsninger i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125