23948sdkhjf

Stigende efterspørgsel hos Hagens Fjedre

Hagens Fjedre, der har base i Støvring syd for Aalborg, oplever en stigende efterspørgsel efter virksomhedens produkter, hvilket påvirker regnskabet positivt. Dette sker til trods for de stigende stålpriser.
Den nordjyske fjederproducent har netop afsluttet et tilfredsstillende regnskabsår, hvor stigende efterspørgsel og satsning på ny produktionsteknologi sætter dagsordenen.

- Som følge af en større aktivitet inden for industrien, og således også for fjederbranchen, har vi godt og vel opnået den budgetterede omsætning, fremgår det af virksomhedens ledelsesberetning, ifølge ErhvervsBladet.

- Det er nok vores fordel, at vi netop leverer til mange forskellige brancher, hvilket gør os mindre sårbare. Til gengæld må jeg så sige, at den øgede efterspørgsel stort set er kommet fra alle de brancher, vi leverer til. Hertil kommer, at vi har formået at hente flere nye kunder indenfor især den medico-tekniske industri og maskinindustrien, siger Henrik Hagens, marketingansvarlig, til ErhvervsBladet.

Hagens Fjedre er en ren ordreproducerende underleverandørvirksomhed, hvor alle produkter fremstilles efter kundespecifikationer. Det skal hertil siges, at virksomheden i stigende grad deltager i produktudviklingen for kunderne.

Virksomheden har afdelinger i Støvring og Brovst, hvor der fremstilles fjedre og fjedreløsninger til mange forskellige brancher og industrier. Blandt andet leverer Hagens Fjedre til maskinindustrien, landbrugsmaskineindustrien, elektronikindustrien og bygge- og anlægsbranchen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078