23948sdkhjf

Optimisme hos dansk kedelproducent

Den danske kedelproducent, Danstoker, er optimistisk i sine forventninger til fremtiden. Det tyske datterselskab i Hessen oplever indtjeningsfremgang.
På trods af høje stål- og oliepriser ser Danstoker A/S i Herning lyst på fremtiden. Virksomheden besidder i øjeblikket en rekordstor ordrebeholdning.

Det tilkøbte tyske datterselskab, Omnical Kessel- & Apparatebau GmbH i Hessen, kører rigtig godt bedre og bidrager med næsten 6 mio. kr. til moderen sammenlignet med under 4 mio. kr. året før, fremgår det af Dagbladet Børsen.

Således kunne Danstoker fremvise et bruttoresultat for regnskabsåret 2003/04 på lige knap 14 millioner kroner, samt et øget før-skat-resultat på 5,2 millioner kroner, hvilket er en forbedring på godt en halv million kroner sammenlignet med året før.

Såvel Danstoker som Omnical er tilpasset en ny organisationsstruktur, der har fokus på at holde omkostningerne nede. Begge virksomheden arbejder med at finde leverandører til outsourcing af simple konstruktioner. Dette sker dels for at holde omkostningerne nede, og dels for at sikre sig adgang til kapacitet for at kunne imødekomme den øgede efterspørgsel, som udviklingen af et par nye markeder gerne skulle give, fremgår det af Dagbladet Børsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086