23948sdkhjf

LNG konference

Ifølge Det Internationale Energiagentur forventes efterspørgslen efter energi at vokse med 59 % frem til 2030. Flere olieproducerende landes produktion topper i disse år. For at kunne følge med den stigende efterspørgsel må der findes alternativer til olie.
LNG (Liquid Natural Gas) er en effektiv og sikker måde at transportere naturgas over lange afstande og lagre den nær forbrugerne. Når først LNG er omdannet til naturgas, producerer den en forholdsvis lav emmision, når den afbrændes.

Fremtiden synes klar. For at møde fremtidens krav om miljøvenlig energi verden over udvikles nye forsyninger af LNG, og nye LNG-modtagestationer skal bygges. LNG har vist sig at være en ren, sikker og pålidelig energikilde.

Muligheder for danske virksomheder
Målet med LNG konferencen er at give et overblik over LNG teknologien og de services, der har specielt fokus på danske virksomheders muligheder. LNG giver mange muligheder og udfordringer, der ikke må overses, når fremtidens ekspansionsmuligheder planlægges. Det er en god mulighed for såvel danske som europæiske og internationale virksomheder for at tilbyde teknisk og logistisk erfaring til mulige LNG projekter.

Offshore Center Danmark og Maritime Development Center of Europe inviterer alle interesserede til en spændende konference med mulighed for at lære mere om de potentielle markeder, der kan blive aktuelle pga. LNG.

Blandt oplægsholderne vil være talere fra Offshore Center Danmark, Maritime Development Center Europe, Danish Ship Finance A/S, COWI, SAFETEC Nordic, TGE Gas Engineering, Lloyds Register Denmark og Maersk Tankers.

Det praktiske
Kurset finder sted 12. juni 2007 kl. 9.00-15.00 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart.

Tilmelding sker senest 1. juni til Offshore Center Danmark, Niels Bohrs Vej 6, 6700 Esbjerg eller via fax 36 97 36 79.

Prisen er kr. 1.200 ekskl. moms for medlemmer og kr. 2.000 ekskl. moms for ikke-medlemmer.

Kilde: Offshore Center Danmark - http://www.offshorecenter.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125