23948sdkhjf

F.A. Müggler Service overtager Makino

I en pressemeddelelse annonceres det, at F.A. Müggler Service A/S overtager Makino tråd og sænkgnistemaskiner, samt vertikale værktøjsfræsemaskiner pr. 1 Januar 2005.
Det er med stolthed at F.A. Müggler Service A/S har fået forhandlingen af Makino Tråd og Sænkgnistemaskiner, samt vertikale værktøjsfræsere fra Makino i Japan pr. 1 Januar 2005.

Makino blev etableret 1 Maj 1937.

Makino omsatte i 2004 for 673M€. Virksomheden producerer totalt 250 maskiner pr. måned heraf 60 stk. tråd og sænkgnistere samt 100 vertikale bearbejdningscentre.

Makinos aktiviteter for Tråd og Sænkgnistere i Europa er samlet i Kirchheim nær Stuttgart, hvorfra nye maskiner reservedele etc. fordeles til de enkelte lande. Her er også et stort udstillingslokale, med hele produktprogrammet udstillet.

F.A. Müggler Service startede forhandlingen af Makino horisontale bearbejdningscentre i efteråret 2002 med stor succes.

Makinos aktivister for Horisontale bearbejdningscentre foretages fra Hamburg med tilhørende reservedele og udstillingslokale. I Hamburg har man også spindel reparationsværksted med tilhørende prøvestand.

F.A. Müggler Service A/S bliver 40 år i år og er dermed det ældste service og reparationsfirma i Danmark, med hovedsæde i Slangerup, samt reparationsværksteder i Slangerup og Vejle. Vi råder over 30 servicemontører, så vi føler os godt rustet til at sælge og servicere hele Makinos store program i Danmark.

Det er lykkedes os her i første uge af 2005 at sælge en trådgnister type UE43 til Dencker Værktøj ApS, samt en sænkgnister type EDNC 40 til Alsform Værktøjsfabrik ApS.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064