23948sdkhjf

Jensen Group dominerer leverancer til vaskerier

Jensen Group, med base i Rønne på Bornholm, er verden største leverandør af udstyr til industrivaskerier. Virksomheden startede som lille reparationsværksted, men har udviklet sig til en verdensomspændende leverandør til vaskerier.
Historien om Jensen Group stammer helt tilbage fra 1937, hvor Ejnar Jensen etablerede Bornholms Mejeri- og Maskinfabrik i Rønne som et lille reparationsværksted.

I dag har virksomheden udviklet sig til verdens største leverandør af udstyr til industrivaskerier, bl.a. computerstyrede vaskerianlæg. Virksomheden, nu kendt under navnet Jensen Group, nåede sidste år næsten en milliard kr. i omsætning og har 830 ansatte, fremgår det af Berlingske Tidende.

Gruppen er et netværk af fem produktionsselskaber i Europa. Alene på Bornholm har gruppen to fabrikker, hvor der blandt andet laves ilæggere, strygeruller og foldemaskiner til vask og behandling af sengetøj, duge og servietter. Gruppens øvrige søsterselskaber fremstiller andre typer maskiner til vaskerier.

Administrerende direktør Steen Nielsen peger på, at Jensen klarer sig godt på grund af en effektiv og rationel produktion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094