23948sdkhjf

Grundfos køber tysk pumpeproducent

Pumpekoncernen Grundfos, med base i Bjerringbro, offentliggjorde i går sit opkøb af den tyske konkurrent Alldos. En investering på 375 millioner kroner, der giver volumen på et nyt område.
Den tyske pumpeproducent Alldos, der er specialiseret inden for doseringspumper, er blevet opkøbt af Grundfos-koncernen. Dermed styrker den danske pumpekoncern sin position på markedet for dette segment, der er Grundfos’ nyeste forretningsområde.

Den opkøbte virksomhed, Alldos, omsætter sammenlagt med Grundfos for 50 mio. euro eller 375 mio. kr., og koncernchef Jens Jørgen Madsen, Grundfos, venter, at dén volumen i hvert fald er dobbelt så stor om fem år, skriver Dagbladet Børsen.

- Det er et perfekt match. Alldos har den fulde produktpalette og 36 års erfaring på området. Vi har et globalt salgsnetværk, fastslår Jens Jørgen Madsen til Dagbladet Børsen.

Opkøbet af Alldos for ingen personalemæssig konsekvenser i Danmark. Heller ikke i produktionen, da Grundfos’ egne doseringspumper fremstilles på et anlæg i Frankrig.

Grundfos sætter om to uger navn på endnu et opkøb af en europæisk virksomhed, der skal styrke pumpekoncernen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078