23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra SPC Aalborg A/S

Det nystartede firma SPC Aalborg A/S med speciale i laserskæring af rør kan få stor betydning for andre virksomheder og deres konkurrenceevne idet denne specielle teknologi kan bidrage til besparelser i de efterfølgende processer.
Rørlaseren, som står i Aalborg, kan medvirke til at automatisere en del af de bearbejdninger som oprindeligt er meget tids- og mandskabskrævende. Herudover giver teknologien mulig for at frembringe konstruktionsmæssige løsninger som man tidligere har måttet se langt efter pga. for store produktionsomkostninger og derved manglende konkurrenceevne.

Det viser sig at hvis man holder en tæt dialog mellem konstruktørerne og den øvrige del af produktionsleddet kan der spares tid og dermed penge i følgeproduktionen.

Det betyder sammenlagt at der opnås en forbedring på enten kvalitet eller pris og har dermed en positiv påvirkning af konkurrenceevnen.

Bag dette nye firma står HD-Design A/S der er gået sammen med en af eksperterne på området Henrik Jørgensen og stiftet det nye selskab, som har til huse på Lyngvej i Aalborg.

- Nu er vi startet op med en forholdsvis stor investering i en helt ny og moderne rørlaser, men det er planen at vi udbygger aktiviteterne med andre beslægtede produktioner, fortæller Henrik Jørgensen der er ansat som firmaets adm. Direktør.

- Firmaet skal fungere som en ren underleverandørvirksomhed til andre metalvirksomheder og vi ser det som en stor opgave at hjælpe vores kunder med rådgivning om hvor denne teknologi kan udnyttes med fordel. Vi producerer ligeså gerne prototyper som store serier da maskinen er lige velegnet til begge typer opgaver, fortsætter Henrik Jørgensen, der glæder sig over en fin start med gode ordrer i bogen allerede.

Nærmere oplysninger angående denne pressemeddelelse kan rettes til

Henrik Jørgensen, Tlf. 98777979, Mobil 20434379
Hans Jørgen Dalum, Tlf. 96346606, Mobil 20302444

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078