23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra Strenometer ApS

I en pressemeddelelse beretter Strenometer ApS om det nye produkt, der er anden generation af lagtykkelsesmåleren Elcometer 456.
2. generation af lagtykkelsesmåleren Elcometer 456

Lagtykkelsesmåleren, Elcometer 456, har været en stor succes lige fra starten, og nu kommer der en forbedret version, blandt andet med mulighed for at vælge mellem en kort eller en udvidet menu. Menuen er naturligvis på dansk, og kan til hver en tid hurtigt forlades ved et tryk på en tast.

Blandt nyhederne er også muligheden for at låse kalibreringen, så man ikke utilsigtet kommer til at ændre indstillingerne. Kalibreringen kan til hele tiden kontrolleres – også midt i en måleserie.

Visningen af statistik på displayet kan nu forstørres, så det altid er muligt at se værdierne, og man kan endvidere selv programmere en velkomsthilsen, som for eksempel kan identificere, hvor og hos hvem instrumentet bliver brugt.

Elcometer 456 ”Standard” og ”Top” leveres stadig med både kabel og software. Det gratis software, EDCS, er i dag en forenklet udgave af købeprogrammet EDCS+. Det letter en eventuel opgradering, at man er vant til at arbejde med programmet, der nemt og hurtigt laver en rapport over måledata.

Hvis uheldet skulle være ude, kan man også finde kontaktoplysninger i instrumentet, så man altid kan få hurtig kontakt til support og værksted.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08