23948sdkhjf

Rimadan starter produktion i Kina

Outsourcingselskabet Rimadan A/S, påbegynder produktion i Kina. Produktionen placeres i Nordic Industrial Park Co. Ltd. syd for Shanghai.
Virksomhedsgruppen, der er samlet omkring Ribe Maskinfabrik A/S, tager et nyt skridt inden for det speciale, der på kort tid er kommet til at udgøre hovedparten af omsætningen: Outsourcing af produktion at stålprodukter til lavtlønslande for danske industrivirksomheder.

Fra 1. januar er RM-Group China ApS parat til at gå i gang med egen produktion af stålkomponenter for danske kunder. Fra starten beskæftiges 10 ansatte, fremgår det af ErhvervsBladet.

Indtil nu har Rimadan A/S udelukkende fået lavet sine opgaver hos en række underleverandører i Østeuropa, Spanien og England, og det fortsætter som hidtil.

R.M. Gruppens ejer, Ole Juul Jørgensen, forventer, at det meste af væksten i de kommende år vil ligge i Kina.

Rimadan har nu 30-35 næsten udelukkende danske kunder inden for metalindustrien, og tendensen går i retning af, at stadig større virksomheder vælger at bruge det danske sourcingselskab, og at de får fremstillet stadig mere komplekse emner med højere grad af færdiggørelse, skriver ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063