23948sdkhjf

Kapema og Robma udvider igen

Thisted-virksomheden Kapema og servicefirmaet Robma med domicil i Odder har overtaget 66⅔ procent af anparterne i JM Maskiner.
Kapema og Robma fortsætter dermed den ekspansion, de to virksomheder har startet i 2013. Det nye skud på stammen skal ses som en strategisk udvidelse af serviceorganisationen, der med den fortsatte medindehaver af JM Maskiner, John Møller, får tilført ekspertise indenfor maskinservice og installation.

John Møller vil fortsat eje 33⅓ procent af JM Maskiner, og firmaet vil fortsat være under hans daglige ledelse med udgangspunkt i den hidtidige adresse i Mariager.

Torben Daugaard, direktør i Robma, giver udtryk for stor tilfredshed med opkøbet af den nye virksomhed.

- Med købet af JM Maskiner får vi tilført en stor kapacitet indenfor servicering og salg af maskiner til metalindustrien. John Møller har mange års erfaring indenfor branchen og er kendt og respekteret for sin store faglige viden omkring maskiner til metalbearbejdning.

Hos Kapema har man ifølge direktør Peter Mortensen med dette sidste tiltag fået opbygget en gruppe af servicevirksomheder, så firmaets produktportefølje kan serviceres af topprofessionelle specialister uanset opgavens omfang.

- Med det omfattende sortiment vi tilbyder vore kunder, er det ganske enkelt en nødvendighed, at vi kan supplere salget af maskiner med en kompetent og professionel service i eget regi, udtaler Peter Mortensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095