23948sdkhjf

C&K Johansen automatiserer 4-presselinje

Siden 2007 har C&K Johansen trinvist udbygget en eksisterende presse til en komplet 4-presselinje med en slæde og tre SpeedFeeders fra AP&T.
Tre af presserne er tidligere leveret af AP&T, og den mindste på 250 ton er blevet helt renoveret for at opfylde kravene til høj produktivitet og tilgængelighed.

Nu har virksomheden placeret en ordre på yderligere en SpeedFeeder for at fuldføre installationen. Det betyder, at flowet mellem presserne bliver betydeligt hurtigere, og det bliver nemmere at implementere nye emner i produktionen. Den nye SpeedFeeder betyder også, at håndteringen af emnerne bliver nemmere. Tidligere blev der brugt dobbeltgriber, som det ofte var nødvendigt at skifte ud for at klare flere operationer med samme fremfører.

For C&K Johansen er det en del af den langsigtede strategi at fortsætte med at automatisere produktionen.

- En effektiv og fleksibel produktion med høj tilgængelighed på maskinerne er en forudsætning for, at vi fortsat kan være konkurrencedygtige, siger Peter Møller, administrerende direktør i C&K Johansen.

C&K Johansen er leverandør af dybtrukne pladeemner i mindre og større serier til de fleste brancher. Blandt de produkter, som formes, er der komponenter til bremser, motordele til lastbiler, armaturer og dele til landbrugsmaskiner.

Levering og installation af den sidste SpeedFeeder forventes at være færdig i foråret 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078