23948sdkhjf

AVN Hydraulik på opkøb

Brøndby-virksomheden har overtaget selskabet BB Hydraulik Service med virkning fra den 1. januar. BB Hydraulik Service fortsætter med eget navn, men som en del af AVN Gruppen.
BB Hydraulik Service blev etableret i 1997 under ejerskab og ledelse af Nels Brandt og Ove Bruun, og har firmadomicil på Fyn. Ove Bruun fortsætter efter opkøbet som daglig leder af firmaet på Fyn. Direktør i AVN Hydraulik, Michael Lindberg, udtaler:

- AVN Hydraulik og BB Hydraulik Service har mange års erfaring inden for hydraulik til broer, marine, industri, offshore samt affald og miljø. Derfor var ”timingen” perfekt, da BB Hydraulik Service stod foran et generationsskifte, og AVN Hydraulik ønskede at udbygge deres hydraulikservice-, montage- og reparationsaktiviteter - særligt på Fyn og i Jylland.

BB Hydraulik Service har stor erfaring og ekspertise inden for en del af AVN Hydrauliks eksisterende forretningsområder, men har blandt andet også meget stor erfaring inden for fremstilling og reparation af cylindre på eget værksted.

Bredere dækning
BB Hydraulik Service får samtidig adgang til AVN Hydrauliks store lagre, leverandørportefølje og ingeniørkapacitet og omvendt. Begge firmaer vil derfor kunne tilbyde kunderne en komplet pakkeløsning, som indeholder rådgivning, konstruktion, produktion, montage, service og kontinuerlig opfølgning, fortæller Michael Lindberg.

- AVN Hydraulik og BB Hydraulik Service bliver nu et af de bredest dækkende hydraulik-servicefirmaer med produktion, service og værkstedsfaciliteter i Brøndby, Odense og Silkeborg. Firmaerne vil være lokalt repræsenteret i hele Danmark med en samlet bilpark på over 10 veludstyrede hydraulik-servicebiler, som indeholder avanceret testudstyr til blandt andet fejlfinding og reparation, og som kan yde service 24 timer i døgnet. BB Hydraulik Service og AVN Hydraulik kan nu løse enhver hydraulikopgave hurtigt, der hvor kunderne befinder sig, hvilket også har været én af årsagerne til opkøbet, udtaler Michael Lindberg.

- Vi har nu et stort team af erfarne montører og ingeniører, så vi kan håndtere større hydraulikprojekter, og samtidig kan vi tilbyde vores kunder specielt tilpassede hydraulikløsninger. Og det er vores klare strategi, at AVN Hydraulik og BB Hydraulik Service sammen skal vokse og erobre markedsandele i fremtiden. Vi søger derfor allerede nu efter to eksterne serviceteknikere til Fyn/Jylland, afslutter Michael Lindberg.

Koncerndirektør for AVN Gruppen Ole Krabbe supplerer:

- Jeg er meget glad for, at det er lykkedes os at få BB Hydraulik Service ind i ”familien”, de har den rigtige ånd ligesom resten af AVN Gruppen, nemlig at vi er til for kunderne, og kundeservice og kvalitet er nøgleordene.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109