23948sdkhjf

Force klar med lynhurtig bakteriedræber

Trecifret millionomsætning venter forude i fjerkræbranchen
En maskine, der lynhurtigt slår overfladebakterier ihjel, har skabt store forventninger til fremtiden hos danske Force Technology.

Virksomheden har brugt otte år og 70 mio. kr. på at udvikle maskinen, som har fået navnet Sonosteam. Den er i første omgang solgt til den engelske fjerkræproducent Faccenda, som årligt vil køre 50 millioner slagtede kyllinger gennem maskinen for at slå overfladebakterien campylobacter ihjel.

Det skriver Børsen, som også beretter om stor interesse for Sonosteam fra andre fjerkræproducenter i både England, Danmark og USA.

- Vi kan i den grad mærke interessen. Vi medvirkede i et program på BBC 27. november, og flere af de største slagterier i England har siden været ovre at se på vores teknologi. Alle har vist interesse for at få den implementeret, og nu håber vi, at samarbejdet med Faccenda kaster en masse ordrer af sig, siger Force Technologys administrerende direktør, Ernst Tiedemann, til avisen.

Han vurderer, at den nye maskine i løbet af tre-fire år vil give Force en trecifret millionomsætning via behandlingen af slagtefjerkræ. Sonosteam bruger lydbøger til at skubbe damp ned i kyllingens overflade.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095