23948sdkhjf

Første, fælles driftsår blev en succes

Copenhagen Engineering, Prøvestenen og LS Stålmontage gik i januar 2014 sammen om at øge indsatsen overfor entreprenør og marinekunder, og det har resulteret i nye kunder og mere arbejde.
Samarbejdet har ikke blot sikret treenigheden nye kunder, men også ordrer inden for et bredere felt af stål- og montageopgaver.

- Vores seneste opgave med at reparere et tunnelborehoved på borestedet er blot et af de mange nye tiltag, udtaler direktør Jakob Hoppe.

- På Prøvestenen har vi, som noget nyt, etableret fuldt udstyret hydraulikservice-centre, og vores rullende værksted rykker ud til entreprenører og industri døgnet rundt, tilføjer han.

Selvom virksomheden i 2014 har løst store opgaver i forbindelse med blandt andet opbygning af Norreco’s affaldshåndteringspladser, erkender direktøren dog, at man kommer til kort på de helt store stålkonstruktionsopgaver som for eksempel Amagerforbrændingens nye skibakke eller til Femernforbindelsen, hvor store danske og udenlandske entreprenører bliver foretrukket.

- Til gengæld ser vi her en rolle for os - vi opfylder alle certificeringskrav, har høj fleksibilitet og kender arbejdsstederne og kan derfor med kort varsel træde til ved nedbrud eller fejlleverancer af stålkonstruktioner fra udlandet, siger Jakob Hoppe.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063