23948sdkhjf

Metals Digitale A-kasse er kommet godt i gang

Søndag den 19. december åbnede Metals Digitale A-kasse for første gang. 630 medlemmer benyttede sig af den elektroniske løsning og tastede blandt andet dagpengekort ind på internettet i stedet for at udfylde blanketten i hånden og aflevere den i postkassen eller Metal-afdelingen. De 630 brugere svarer til cirka 10 procent af de mulige brugere.
"Det er faktisk en meget flot begyndelse og er et stykke over, hvad vi havde forventet, når vi sammenligner med brugen i andre a-kasser. Det viser, at vi har valgt det rigtige tidspunkt. Mange af vores medlemmer er klar til at tage den nye teknik til sig og har lyst til at bruge den service, vi stiller på rådighed på internettet", siger Dansk Metals hovedkasserer, Torben Poulsen.

Kun få havde problemer

Metal havde oprettet en hotline, hvor medlemmerne kunne ringe til, hvis de havde problemer med at bruge den digitale a-kasse. Cirka 20 medlemmer fik hjælp. I alle tilfælde var det deres computer eller deres programmer, som skulle opdateres og ikke på grund af fejl i den digitale a-kasse.

Det er ledige medlemmer, som modtager dagpenge, aktiveringsydelse og uddannelsesgodtgørelse samt medlemmer på orlovsydelse, som kan anvende Metals Digitale A-kasse, skriver Dansk Metal.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078