23948sdkhjf

Unimerco-chef renser ud i fastfoodmaskine

Hele ledelsen i Mom's er fyret. Kenneth Iversen er ikke tilfreds med udviklingen efter sin livreddende investering i fastfood-teknologi.
Kenneth Iversens nye eventyr

Efter en menneskealder som topchef for værktøjsproducenten Unimerco, solgte han i 2011 livsværket til det japanske industrikonglomerat Kyocera og tjente godt 400 mio. kr.

Siden er han i år gået ind som storinvestor i Mom's, som producerer plads- og energibesparende fastfood-maskiner med lavt fedtforbrug. Kenneth Iversen fortalte i den forbindelse til Metal Supply, hvorfor han troede stærkt på sin nye investering.

Og i august sidste år tegnede Metal Supply et portræt af Kenneth Iversen.
Optimismen var stor, da den tidligere Unimerco-chef Kenneth Iversen i år gav livreddende hjælp til den fynske fastfood-maskine Mom’s, men siden har udviklingen i virksomheden skuffet investoren og bestyrelsesformanden så meget, at han nu har renset ud i medarbejderstaben.

Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

- Det gik for stærkt. Jeg havde ikke den fornødne tid til at foretage en bare simpel due diligence, og jeg havde for stor tiltro til ledelsen, selv om den ikke tidligere havde skabt resultater. Jeg koncentrerede mig om produktet og det markedsmæssige potentiale. Resultatmæssigt holdt det bare ikke, siger Kenneth Iversen til Dagbladet Børsen.

Idémand ude af spillet
Således har han fyret samtlige ansatte, dog undtaget tre medarbejdere i produktionen. Selv ledelsen med den tidligere ejer og idémand Per Iversen, som i 22 år stod i spidsen, er færdig, og ifølge Dagbladet Børsen står han nu tilbage med en meget lille aktiepost.

Tidligere i år udtrykte Kenneth Iversen over for Metal Supply, at han forventede et historisk turnaround i år for den nødlidende maskinproducent, som år efter år har sat investormillioner over styr uden at tjene penge. Den forhåbning er nu udskudt til 2015.

- Der er tale om en helt anden virksomhed i dag. Vi er meget længere og et helt andet sted end først på året, siger Kenneth Iversen til Dagbladet Børsen.

Lønbudget på slankekur

Med seks nyansættelser er der nu ni medarbejdere hos Mom's A/S. Det svarer til halvdelen af medarbejderstaben for et halvt år siden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.875