23948sdkhjf

Her ser Danfoss vækstmuligheder

Selv om verdensøkonomien udvikler sig trægt, ser Danfoss alligevel små vækst-lommer, der skal være med til at trække koncernen fremad i de kommende år.
Danfoss’ topchef Niels B. Christiansen lægger ikke skjul på, at den træge udvikling i verdensøkonomien også sætter sit præg på væksten hos Danfoss. Derfor tøver Nordborg-koncernen med at opsætte konkrete vækstmål, men henholder sig i stedet til, at man vil vokse mere end markedet. Der er dog undtagelser, som skal hjælpe med at trække Danfoss fremad, og en af disse er koncernens køleforretning i Indien, hvor den store flytning fra land til by øger behovet for friske fødevarer. Det skriver Berlingske Tidende.

- Det ligger lige til højrebenet for os, så det er et sted, hvor vi investerer mere end i gennemsnittet, og hvor vi er med til at hjælpe inderne med at få lavet lovgivning, guidelines og løse de tekniske problemer. Ved at hjælpe inderne skaber vi vækstmuligheder for os selv, siger Niels B. Christiansen til avisen.

Et andet vækstområde er den tyske fjernvarmesektor, som står overfor en udbygning i de kommende år. For øjeblikket arbejder man fx på at vinde en opgave med udbygning og modernisering af fjernvarmenettet i Karlsruhe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157