23948sdkhjf

Undervandsekspert stiler mod rekordomsætning

Rekordstor ordrebeholdning på 300 mio. kr. ved årets indgang skal hjælpe specialisten i undervandsteknologi, MacArtney, med at indfri ambitiøst milliardmål.
Omsætningen skal runde et rekordhøjt 800 mio. kr. Det er målsætningen for det igangværende regnskabsår for den internationale specialist i undervandsteknologi, MacArtney. Det skriver JydskeVestkysten.

Omsætningsambitionen er helt i tråd med en vækstplan, som MacArtney satte i søen i 2010. Virksomheden skal runde 1 mia. kr. i omsætning i 2015.

Opkøb mangler
- Hvis det lykkes at opnå den forventede omsætning, vil det rent faktisk betyde rettidig indfrielse af den milliardstore 2015 plan, siger administrerende direktør, Niels Erik Hedeager, og uddyber overfor JydskeVestkysten:

- Det skal forstås på den måde, at de 800 mio. kr. er frembragt ved organisk vækst på i gennemsnit 20 procent per år. De resterende 200 mio. kr. skulle have været frembragt via opkøb af eksterne forretningsenheder, men den del af 2015 strategien afventer stadig at blive effektueret, da der ikke har været tilpas mange egnede kandidater at købe.

Ordrebeholdning på 300 millioner
Udmeldingen for det igangværende regnskabsår kommer efter et nyligt offentliggjort årsregnskab, hvor overskuddet før skat var på 40 mio. kr. og omsætningen cirka 600 mio. kr.

Det ambitiøse mål for 2015 er hjulpet godt på vej af, at MacArtney har øget fokus på salget, lanceret to nye varemærker og ikke mindst står med en ordrebeholdning på omkring 300 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078