23948sdkhjf

Victor udvider med stor hal i Frederikshavn

Virksomheden Victor A/S i Frederikshavn udvider med en nybygget hal på 1.200 kvadratmeter foran Kattegat Siloen, hvor også virksomhedens administration befinder sig.
Bygningen, der opføres af Carlo Sørensen A/S, skal bruges til montagehal, halvfabrikata og færdigvarelager.

- Vi bygger, fordi vi har stigende ordreindgang på højtryksmanifolde og "mud mix"-systemer til offshore-industrien. Samtidig får vi mulighed for at have større emner under krankrogen, som hidtil har været en begrænsning. En yderligere fordel er, at vi kan lagre færdigvarer hos os i en længere periode. Det er noget, vores kunder efterspørger, udtaler administrerende direktør Ole Nygaard.

Fornuftig ordrebog
Arbejdet med den nye bygning er gået i gang i denne uge. Hvis alt går efter planen, står hallen klar i slutningen af april. Det er Frederikshavn Havn, som er bygherre. Victor A/S har lejet hallen i 10 år.

Victor leverer service og løsninger til markederne energi, offshore og marine. Virksomheden fremstiller og leverer EPCM-løsninger (Engineering, Procurement and Construction Management) inden for komplekse rørsystemer i alle metaller, plast og glasfiber, tryk/ikke tryksatte lagertanke, opbygning af procesmoduler samt opbygning af køletekniske løsninger til ethvert formål.

- Vi er lige nu 80 mand, og ordrebogen for næste år ser meget fornuftig ud. Om det fører til yderligere ansættelser, når hallen er færdig, må tiden vise, beretter Ole Nygaard.

Victor A/S har i dag produktion og værksted i de bygninger, som ligger i den østlige del af Kattegat Siloen, mens administrationen er samlet på syvende sal i siloen på havnen i Frederikshavn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062