23948sdkhjf

Dansk fællesstand på tysk underleverandør-messe

Center for Underleverandører arrangerer et fælles dansk fremstød på Z–Zuliefermesse i Leipzig i februar.
Selvom de tyske nøgletal på nuværende tidspunkt peger i lidt forskellige retninger, er der ingen tvivl om, at den tyske økonomi og markedet i særklasse er Europas stærkeste, og udgør dermed også det største markedspotentiale for danske virksomheder.

- En del af de mest progressive danske underleverandører har længe været i markedet med gode resultater, men vi møder også en del virksomheder, som er relativt nye i markedet, der kan rapportere om en overraskende enkel og positiv udvikling i forbindelse med deres markedstiltag i Tyskland, fortæller Knud Hareskov, partner hos CFU.

Specielt har hastigheden fra den indledende kontakt til første forespørgsel overrasket en del underleverandører, pointerer Knud Hareskov.

CFU har i løbet af 2014 arrangeret to danske fællesstande på tyske messer og er nu i fuld gang med at arrangere den næste, som bliver på underleverandørmessen Z-Zuliefermesse, som afvikles i Leipzig den 24.-27. februar.

Z-Zuliefermesse, som afvikles parallelt med industrimessen Intec, er både en regional og en international messe med tilsammen ca. 1.400 udstillere og 22.000 besøgende. På underleverandørdelen forventes 400-450 udstillere fra 20 lande. Udover den generelle fremstillingsindustri er særligt maskin-, automation- og autobranchen i fokus på Z- og Intec-messerne

Fællesstanden støttes af Eksportrådet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079