23948sdkhjf

Borgmester-besøg hos Holtec Automatic

En delegation med Esbjergs borgmester i spidsen besøgte den hastigt voksende virksomhed Holtec Automatic for at høre mere til, hvordan virksomheden har tilført byen 30 arbejdspladser på blot to år.
Holtec Automatic rykkede for snart to år siden hovedkvarteret til Esbjerg. Siden da er virksomheden vokset med 30 mand, og den historie ville Esbjergs borgmester Johnny Søtrup gerne høre mere om. Borgmesterkontoret arrangerede derfor et virksomhedsbesøg hos industrileverandøren for at høre om baggrunden for den vækst, som Holtec Automatic gennemgår.

– Det er vigtigt for mig jævnligt at besøge Esbjergs virksomheder. Særligt dem, der arbejder inden for energisektoren, da Esbjerg skal kendes som Danmarks energimetropol. Holtec har vist en flot vækst og tilført vigtige arbejdspladser til kommunen. Det er netop den slags virksomheder, vi samler på, fortæller Johnny Søtrup.

Erhvervslivet i højsædet
Holtec Automatic leverer automatisering af elektroniske processer til alle områder inden for industrien, lige fra biogasanlæg til produktionsrobotter. På trods af skuffende nøgletal fra industrien generelt vokser Holtec Automatic konstant og har i de seneste to år fordoblet det samlede antal medarbejdere til 62. I samme periode er to filialer oprettet i henholdsvis Hobro og Sønderborg, som også forventer stor medarbejderstigning, og virksomheden er hele tre gange blevet kåret som gazelle af dagbladet Børsen. Direktør Søren Jensen glæder sig til at drøfte rammevilkårene i Esbjerg.

– Jeg er selvfølgelig glad for at få opmærksomheden fra den kommunale top. Det er godt at mærke, at vi er flyttet til en kommune, der oprigtigt vil erhvervslivet det bedste. De kom med flere gode råd og oplysninger på kontaktpersoner, som kan hjælpe vores fremtidige vækst. Johnny Søtrup var positivt overrasket over vores fremgang og var meget behjælpelig med at gøre det fremtidige samarbejde med kommunen så glidende, som muligt, siger Søren Jensen.

Holtec Automatics succes er baseret på at tilføre standardkomponenter en høj grad af specialiseret viden, så de passer til den enkelte kundes ønsker og behov. Alle processer inden for vand, miljø, energi, maskinbyggeri og produktion kræver automatiseret styring, og denne efterspørgsel er blandt årsagerne til, at Holtec Automatic i de seneste to år har er vokset med 30 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.406