23948sdkhjf

Kamf investerer i endnu en CNC-medhjælper fra Bila

Hos Kamf har de efter deres første robotinvestering i en CNC-medhjælper fået så travlt, at de allerede har fået brug for endnu en CNC-medhjælper.
Kamf er en typisk underleverandør, som bearbejder mange forskellige emner og ofte små seriestørrelser. Virksomheden oplever et stadigt stigende behov for automation, og for stadig at øge omsætningen havde de brug for at få udnyttet maskinerne mere. Derfor skulle der fokuseres på at udnytte maskinerne i nogle timer, hvor de i dag stod stille.

Valget blev en Bila RoboPower. Succeskriteriet for Kamf var, at Bila RoboPower skulle køre 25 timers ubemandet produktion om ugen på en eksisterende drejebænk, og da de netop har rundet 40 timers ubemandet kørsel, blev successen fejret med indkøb af endnu en Bila RoboPower, som nu skal hjælpe til med at få et bearbejdningscenter til at køre flere timer efter fyraften.

Arbejdsmiljøet betyder meget hos Kamf, og direktør Keld Adelsbøll er meget tilfreds med investeringen i den anden Bila RoboPower:

- Vi tænker meget på vores medarbejdere, så der hvor vi har en masse gentagelser ved maskinerne, kigger vi efter fleksible robotløsninger. Vi vil undgå at slide vores medarbejdere op, og robotten er meget mere effektiv, så den får skiftet emnet, når maskinen er færdig, og samtidig fortsætter den, når vi andre holder fyraften.

- Egentlig har vi ikke tid til at få installeret den nye robot lige nu, da vi har rigeligt at lave, men omvendt har vi heller ikke tid til at lade være, slutter Keld Adelsbøll.

Kamf er beliggende i Hornslet nord for Århus. Hos virksomheden arbejder man med en kombination af automation og robotløsninger samt arbejde med lean og 5S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.539