23948sdkhjf

Anmasi leverer kæmpeordre

Virksomheden kom igennem messer i Tyskland i kontakt med verdens største producent af plastprofiler til vinduer og fik en stor ordre. Maskinen skal leveres til virksomhedens fabrik i USA og vaske formværktøjer i produktionen.
Den tyske producent har i forvejen mange vaskeanlæg på deres fabrikker rundt i verden fra flere forskellige producenter, men alligevel valgte de at samarbejde med Anmasi omkring projekteringen af det nye vaskeanlæg. Årsagen til dette var Anmasis løsningsforslag og knowhow kombineret med erfaringen inden for ultralydsrensning, som var selve kernen i det fuldautomatiske vaskeanlæg.

Det specielle ved maskinen er, udover selvfølgelig at leve op til CE-mærkningen og de kvalitetskrav der bliver stillet på det europæiske marked, at maskinen også skulle være tilpasset det amerikanske marked, således at den fulgte alle amerikanske standarder og godkendelser.

De formværktøjer, som maskinen skal håndtere, er 1200x800x400 mm (LxBxH), vejer op mod 500 kilo og er meget komplekse, hvilket er normalt for denne type værktøjer, som har mange indvendige huller, bearbejdninger, kølekanaler med videre som gør ultralydsrensning til et oplagt valg. Selve vaskeanlæggets størrelse er cirka 6000x2500x2500 mm og vejer 3 ton.

Anlægget fungerer fuldautomatisk med fire tanke på hver 500 liter og med fuldautomatisk elevatorsystem til flytning af emnekurve fra tank til tank. To af tankene renser formværktøjerne med henholdsvis syrlig og alkalisk rensekemi med efterfølgende skyl og tørreproces.

Maskinen er blevet indkørt i Anmasis testfaciliteter i Grindsted, hvor kunden godkendte vaskeanlægget inden levering til USA, hvor vaskeanlægget nu skal indgå i en kontinuerlig produktion.

Vil øge tysk succes
Anmasi har i den seneste tid satset kraftigt på det tyske marked og deltaget på fire messer i 2014, som alle har resulteret i ordrer til såvel små som store virksomheder. Succesen betyder, at virksomheden i fremtiden vil satse yderligere på det tyske marked.

Deltagelse på den internationale messe EuroMold i Frankfurt viste sig at være en meget stor succes for firmaet, der fik kontakt til branchen indenfor 3D-printning, som er interessant for ultralydsrensning.

Anmasi har sendt 172 vaskeanlæg ud af døren i 2014, og samtidig er ordrebogen godt fyldt op til 2015.

Samtidig har man startet produktion af båndvasker med ultralyd som rensemetode og har allerede fire anlæg i ordre til levering i første halvår 2015, og netop den type maskine vil man satse meget på til metalindustrien.

Sidst men ikke mindst havde indehaver af Anmasi, Jan Hedeby Sørensen, den 1. november 25 års jubilæum som selvstændig, hvor det siden 1989 er blevet til udvikling, produktion og levering af rigtig mange vaskeanlæg til både danske og udenlandske virksomheder.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109