23948sdkhjf

Søgaard Industri opgraderer manpower-afdeling

Den fynske virksomhed mærker en stigende efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft.
Salgs – og indkøbschef hos Søgaard Industri, Søren Nielsen har de seneste måneder mærket en markant efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft inden for montage, industrimedarbejdere og certificerede svejsopgaver. Dette har medført at virksomheden nu opgradere deres Manpower-afdeling for at kunne følge med efterspørgselen.

Opgraderingen består blandt andet i en opjustering af antallet af rustfri og sorte smede, og uddannelsesmæssigt har den fynske virksomhed uddannet folk i orbitalsvejsning og endoskopi.

- Jeg tror den øgede efterspørgsel skyldes en større ordretilgang hos virksomhederne, men at projekterne i højere grad har en kortere løbetid. Det er derfor en fordel for virksomhederne at kunne indleje den nødvendige arbejdskraft og derved have en økonomisk gevinst ved ikke at have udgifter til eksempel sygedage, feriepenge, G-dage og arbejdstøj, siger Søren Nielsen.

Det er ikke kun i Danmark at virksomheden mærker en øget efterspørgsel. Virksomhedens datterselskab Søgaard Industri Norge melder ligeledes om øget efterspørgsel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078