23948sdkhjf

Maskinfabrikken Fuglsangs Eftf. investerer i fremtiden

Nye maskiner og tre nye certificeringer skal sikre, at den nordjyske underleverandør er rustet til øget konkurrence.
På maskinsiden har Maskinfabrikken Fuglsangs Eftf. A/S dels investeret i en ny Sahinler 3100x20 pladevalse og dels to Mazak Nexus drejebænke.

Virksomhedens to ejere, Frank Larsen og Lars Christiansen, fortæller til Metal Supply, at de to drejemaskiner skal erstatte nogle ældre maskiner, mens valsen er blevet anskaffet på grund af stigende efterspørgsel efter valsede emner.

- Det giver en væsentlig større kapacitet, som gør, at vi kan levere hurtigere og agere mere fleksibelt. De ordrer vi får er ofte nogen, der haster og giver sved på panden. Men de komplekse ordrer er der, hvor vi har vores berettigelse, og hvor vi kan gøre en forskel, siger de to ejere samstemmende.

Tre nye certificeringer
Samtidig med udvidelsen af maskinparken har Maskinfabrikken Fuglsangs Eftf. fået hele tre nye certificeringer i hus. Sammen med den lovpligtige EN1090-1 og 2, som den nordjyske underleverandør har fået i udførelsesklasse 3, er man også blevet certificeret efter ISO-9001, ISO-3834-2.

Samtidig er der investeret i svejseprocedurer og WPS’er, som virksomheden er forpligtet til at have for at kunne levere stålkonstruktioner i udførelsesklasse 3.

- Derudover har vi ansat en kvalitetskoordinator, der har som hovedopgave at varetage kvalitetskontrollen og sikre, at vi lever op til certificeringerne, forklarer de to ejere.

Maskinfabrikkens nuværende kunder stiller traditionelt høje krav til sine leverandører, men med de nye certificeringer er det målet også at føje olie- og gasindustrien til porteføljen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094