23948sdkhjf

Konference: Vejen til underleveran-dørernes superliga

Onsdag d. 19. januar 2005 afholder CFU i samarbejde med de 11 stærke erhvervskommuner i Århus området, konferncen - Vejen til underleverandørernes superliga.

Konference: Vejen til underleverandørernes superliga



Som underleverandør oplever du dagligt den skærpede konkurrence, de stigende markeds- og kundekrav til pris, kvalitet, produktudvikling og logistik, som er med til at presse indtjeningen.

De 11 stærke Erhvervskommuner i Århus området tilbyder, sammen med Center for Underleverandører, hjælp til at få vendt den negative udvikling.

11 Kommune samarbejdet i Århus området og Center for Underleverandører er gået sammen om at tilbyde virksomheder et vækst- og udviklingsforløb.

Vi starter med en konference, hvor eksperter giver deltagerne inspiration til at skabe udvikling og forbedring i egen virksomhed.

På konferencen præsenterer vi også vækst- og udviklingsforløbet – Vejen til underleverandørernes superliga – et forløb, for underleverandørvirksomheder i de 11 kommuner, som har vilje og potentiale til vækst. Vækst- og udviklingsforløbet skal styrke konkurrenceevnen hos den enkelte virksomhed, samtidig med at fællesskabet giver erfaringsudveksling, synergi og læring på tværs af virksomhederne.

Konferencen afholdes på Hotel Kong Christian d. X, Christian X´s Vej 70, 8260 Viby fra kl. 13.00 - 18.30.

Du kan læse mere om konferencen hos CFU

Kilde: Center for Underleverandører, CFU.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064